• På tilbud!
2500gr. Ferramol
search
  • 2500gr. Ferramol

2500gr. Ferramol

349 DKK
Inkl. moms

De æder vores køkkenhaver, de ødelægger blomsterbedet, de myldrer frem på græsplænen - og de er for de fleste IKKE velkomne! Hvis din have blev invaderet af snegle de sidste somre, er det fra det tidlige forår, du skal gøre en indsats, hvis du vil forhindre en gentagelse. Hvis æglægningen forhindres tidligt, bliver der mærkbart færre snegle senere på sommeren. 

Antal

Brugsanvisning

Når du spreder Ferramol i din have, er det en god idé at sprede det i et tyndt lag (sneglekornene skal have en indbyrdes afstand af ca. 10-12 cm) der, hvor sneglene færdes. 

Bekæmpelse af små snegle kræver betydeligt mindre mængder Ferramol end bekæmpelse af fuldvoksne snegle. Derfor er der god grund til at gå tidligt i gang. Den mest effektive sneglebekæmpelse opnår du ved at sprede Ferramol i små mængder med regelmæssige mellemrum fra marts til oktober.

Efter indtagelse vil Ferramol ødelægge sneglenes evne til at optage kalcium og i løbet af kort tid vil sneglen søge skjul og dø. Der ligger derfor ikke døde snegle i haven.

Dræbersnegle i kompostbunker og køkkenhaver 
Dræbersneglene overvintrer i kompostbunker og andre steder, hvor der er lunt og løs jord. Hvis du drysser et tyndt bælte af Ferramol omkring disse steder, er du godt fra start i bekæmpelsen af sneglene. Et bælte rundt om køkkenhaven kan også gøre underværker og vil efterhånden gøre det muligt på ny at dyrke grøntsager i snegleplagede haver.

Hvis du ikke føler dig sikker på, om der er snegle i haven, kan du afgøre det med en simpel test. Dræbersnegle elsker agurk. Hvis du lægger skiver af agurk ud i risikoområderne kan du hurtigt konstatere, om der er snegle i haven. 

Produktspecifikationer

ANVENDELSESOMRÅDE

Må kun anvendes til bekæmpelse af agersnegle og skovsnegle på dyrkede og udyrkede arealer samt væksthus.

INDHOLD

1% Jern(III)fosfat, vegetabilier som hvedemel og blågrønt farvestof.

Find sikkerhedsdatablad her.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

932 Varer
Ny vare
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.