500 gr. ferramol + 2 Duftblokke
search
  • 500 gr. ferramol + 2 Duftblokke
  • 500 gr. ferramol + 2 Duftblokke

1000 gr. ferramol + 8 Duftblokke

126 DKK

De 8 duftblokke holder duften hele sæsonen. De unikke duftblokke er fremstillet, efter at man har foretaget flere hundrede forsøg, for at finde den rette duftsammensætning.

Duftblokkene sørger for, at dræbersneglene går i en lang bue uden om afgrøderne og direkte hen til fælden, hvor de spiser af Ferramolen, og derefter søger tilbage til deres bo for at dø.

Antal

Godkendt til økologisk brug
Ferramol er ikke giftig for mennesker og andre dyr end snegle. Pindsvin, fugle eller sågar hunden, tager ikke skade af at spise hverken ferramol eller snegle, der har indtaget ferramol. Ferramol er endda godkendt til Økologisk brug, hvor det må anvendes til bekæmpelse af dræbersnegle.

Sneglen har en stor appetit på planter og formerer sig i hastigt tempo. Dræbersneglene er bærere af en lang række bakterier, og kan derfor nemt inficere din køkkenhave. Snail-Buster er det bedste snegle-udrydder koncept på markedet, da det er sammensat af 3 vigtige ting: En fælde, duftblok og Ferramol granulat. De tre ting kombineret med hinanden, udrydder de slimede snegle 100% effektivt.

77 Varer
Ny vare
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.