• På tilbud!
  • -30%
Shapewear slanke undertrøje m/strop
search
  • Shapewear slanke undertrøje m/strop

Stram kroppen op med 3 slags shapewear

133 DKK
93 DKK Spar 30%

 3. Shapewear slanke undertrøje uden strop

     Størrelse: M-L (36-38-40) xl-xxl (42-44-46)

     Kvalitet: 88,5 % Polyamid 11,5% elasthan

Str
Farve.
Antal

2. Shapewear slanke undertrøje m/strop

    Farve : Sort og hvid

    Størrelse: M-L (36-38-40)  xl-xxl (42-44-46)

    Kvalitet: 88,5 polyamid  11,5 % elasthan

 

Shape Wear serien

 Vores Shape wear serie kan bruges af alle uanset størrelse.

Shapewear bruges til, at støtte, forme og skabe en flottere og mere fast krop, så det øvrige tøj du tager på sidder perfekt på kroppen. Har din lille topmave afholdt dig fra at tage din favoritkjole på til festen? eller er bagdelen blevet lidt slappere på det sidste, så dine smarte jeans ikke sidder, som de har gjort. Så er løsningen Shape wear. Maven bliver fastere samt strammet op, samt numsen/bagdelen kommer også til at se fastere ud.

 Shapewear både strammer og løfter alle de rigtige steder på kroppen. Du kommer til at se flere kilo lettere ud og får en positiv fremtoning med det i bevidstheden.

 

Shapewear Slanke undertrøje m/strop

Denne shapewear undertrøje m/strop er den perfekte shapewear,  hvis vil du se slankere ud. Se en til to størrelser mindre ud med denne ultimative 3 i 1 shapewear. Den indeholder en bh, en shapewear som give slankere ryg, side, mave ).

Med det samme du tager shapewear undertrøjen på kommer din figur til at se bedre ud. Den slanker på mave og hofter, samt giver støtte og former ”de rigtige” steder. Den er lavet i et materiale, der gør den er super behagelig at have på. Du kommer til at elske den.

 

10 Varer
Ny vare
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.