• Ny
search

ELSKOVSREDE M/PUMPE M/HYNDE & PUDER

8.000 DKK
Inkl. moms

Størrelse: B150xD145/202xH64cm
Siddehøjde: 37cm
Sædedybde:
Sædebredde:
Armlænshøjde:
Rattan: Halvrund
Hyndetykkelse: 7cm
2 positioner
Stof: polyester

Antal
Sidste elementer på lager

omfortabel hyggekrog til terrassen. Med denne hyggelige elskovsrede, kan man nyde hinandens samvær i mange timer. Med det justerbare ryglæn kan man enten ligge eller sidde i oprejst position og nyde en god bog, hvor hvis man ønsker en lille lur i sommervarmen kan ryglænet ligges ned, hvor puden kan støtte nakken. På de varme nætter, er elskovsreden den perfekte seng. Man kan ligge og nyde den kølige brise, og med stoftoppen ligger man i læ for nattens dug.

Villa serien:
Vila serien tilbyder alle former for havemøbler, for at kunne sammensætte lige det sæt som man ønsker. Der medfølger hynder til alle stole og sofaer i Vila serien, for at sikre den maksimale komfort.
Materialet er nemt at vedligeholde, så hvis man foretrækker et minimum af vedligeholdelse, så er denne stol den helt rigtige.
Hynderne er med lynlås. Betrækket på hynderne kan lynes af, og det kan vaskes på 30 grader, men det må ikke komme i tørretumbleren.

Vi anbefaler, at du opbevarer dine havemøbler indenfor i vinterhalvåret, eller benytter et overtræk for at forlænge sættets levetid.


Polyrattan:
Polyrattan er et robust plastbaseret materiale, der kan flettes til møbler, præcis som naturlig rattan.
Fordelen ved polyrattan er at det ikke rådner, hvilket gør materialet specielt velegnet til havemøbler og kræver minimal vedligeholdelse.
Materialet er vejrbestandigt, solid og har lang levetid, da det er mug- og fugtafvisende, dog anbefales det, at alle former for havemøbler benytter overtræk udenfor sæsonen.

Rengøring af polyrattan møbler:

• Kan rengøres med vand og sæbe.

• Kan rengøres med højtryksrenser på lav kraft.

1 Enhed
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.