Grønne Fælder 8 Stk.+ 16 Stk. Duftblokke

199 DKK
Antal

Fældernes design sørger for, at Ferramolen forbliver tør og ikke udvaskes af regnvejr. Fælden er ligeledes konstrueret således, at når man hælder Ferramol i fældens fod, får Ferramolen fugt fra jorden, og der udskilles hvededufte fra den.

Fælden er også fremstillet med en cylinder, hvor man placerer den specielle duftblok.

Fælden er også konstrueret på en måde, så den beskytter husdyr og “alm.” snegle med hus mod at komme derind og spise af Ferramolen.
De to duftblokke holder duften hele sæsonen. De unikke duftblokke er fremstillet, efter at man har foretaget flere hundrede forsøg, for at finde den rette duftsammensætning.

Duftblokkene sørger for, at dræbersneglene går i en lang bue uden om afgrøderne og direkte hen til fælden, hvor de spiser af Ferramolen, og derefter søger tilbage til deres bo for at dø.

Sneglen har en stor appetit på planter og formerer sig i hastigt tempo. Dræbersneglene er bærere af en lang række bakterier, og kan derfor nemt inficere din køkkenhave. Snail-Buster er det bedste snegle-udrydder koncept på markedet, da det er sammensat af 3 vigtige ting: En fælde, duftblok og Ferramol granulat. De tre ting kombineret med hinanden, udrydder de slimede snegle 100% effektivt.

99 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.