12 stk. Snail-Buster, og 2000 g. ferramol

Ny

• Sæt med 12 fælder indeholder 2000 g. ferramol og 12 duftblokke

Flere detaljer

93 Enheder

548 DKK

Yderligere information

De unikke fælder, som er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut, glider med deres design helt naturligt ind i havemiljøet.

Fældernes design sørger for, at Ferramolen forbliver tør og ikke udvaskes af regnvejr. Fælden er ligeledes konstrueret således, at når man hælder Ferramol i fældens fod, får Ferramolen fugt fra jorden, og der udskilles hvededufte fra den.
Fælden er også fremstillet med en cylinder, hvor man placerer den specielle duftblok.

Fælden er også konstrueret på en måde, så den beskytter husdyr og “alm.” snegle med hus mod at komme derind og spise af Ferramolen.
De to duftblokke holder duften hele sæsonen. De unikke duftblokke er fremstillet, efter at man har foretaget flere hundrede forsøg, for at finde den rette duftsammensætning.

Duftblokkene sørger for, at dræbersneglene går i en lang bue uden om afgrøderne og direkte hen til fælden, hvor de spiser af Ferramolen, og derefter søger tilbage til deres bo for at dø.

Sneglen har en stor appetit på planter og formerer sig i hastigt tempo. Dræbersneglene er bærere af en lang række bakterier, og kan derfor nemt inficere din køkkenhave. Snail-Buster er det bedste snegle-udrydder koncept på markedet, da det er sammensat af 3 vigtige ting: En fælde, duftblok og Ferramol granulat. De tre ting kombineret med hinanden, udrydder de slimede snegle 100% effektivt.

 
Glæd dig til en skøn sommer – uden dræbersnegle

18 andre varer i samme kategori: